Munkaterület,munkakör rövid, jellemző leírása
Cukrászsegéd felügyelet mellett képes a cukrász munkáját segíteni. Előzetesen megmutatott és begyakorolt munkaműveleti feladatokat végez, a cukrászeszközöket ismeri, alkalmazni tudja. Munkáját egyszerű szerszámok vagy berendezések használatával végzi. Felügyelettel gépek kezelését végzi. Cukrászati anyagok, eszközök mozgatásában segédkezik. Megismeri, megkülönbözteti az alapvető alapanyagokat, ismeri a tárolási követelményeiket. Irányítással előkészítő műveletekben segít, gyümölcsöt válogat, tisztít és darabol. Receptek szerint, utasítás mellett mérési műveleteket végez. Segít a tészta feldolgozási műveletekben, adagol, szúr, nyújt és tésztát formáz. Sütési műveleteket végez, ismeri a munkavégzéshez szükséges munkavédelmi, balesetvédelmi előírásokat. Képes egyszerű díszítő műveleteket elvégezni, díszítő elemeket ráhelyezni, kekszeket, teasüteményeket bevonó anyagba mártani, szóró anyagba forgatni.
Oktatási napok:
Képzési helyszínenként eltérő (tantermi képzés)
Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon a részletekről
Jelentkezési határidő:
Jelentkezés folyamatos
Tanfolyam pontos indulásáról ügyfélszolgálatunk felvilágosítást ad
Beiratkozás
folyamatosan ONLINE formában
személyesen ügyfélszolgálatunkon
Képzés időtartama:
5 hónap
Előzetes tudásmérés alapján óralátogatás alól felmentés kérhető.
Képzés díja:
200.000 Ft
A feltüntetett ár a képzés összes költségét tartalmazza.
Fix havi kamatmentes részletfizetés, rejtett költségek nélkül!
Részszakma megkezdéséhez szükséges bemeneti feltételek:
Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség vagy a Dobbantó program elvégzése
Foglalkozás-egészségügyi alkalmassági vizsgálat: szükséges
Pályaalkalmassági vizsgálat: szükséges
Tanúsítvány
A tananyagegységek elsajátítása után tanfolyamot záró vizsgán mérjük tudásodat. Sikeres teljesítést követően TANÚSÍTVÁNYT adunk ki.
Szakmai vizsga
Az akkreditált vizsgaközpontba tudsz jelentkezni szakmai vizsgára, melyhez az általunk kiadott TANÚSÍTVÁNY szükséges.
Képzés általános adatai
Engedélyszám: E/2020/000278
Részszakma megnevezése: Cukrászsegéd
Ágazat megnevezése: Turizmus-vendéglátás
Részszakma megnevezése FEOR-szám FEOR megnevezése:
9225 Kézi csomagoló
9224 Pultfeltöltő, árufeltöltő
9236 Konyhai kisegítő, konyhalány
További képzéseink:
