Képzés OKJ száma:
34-811-06
Képzés nyilvántartásbavételi száma:
E-000931/2014/A052
Tervezett kezdés:
Budapest: Folyamatosan várjuk jelentkezését!
Kecskemét: Folyamatosan várjuk jelentkezését!
Nagykáta: Folyamatosan várjuk jelentkezését!
Időtartam:
5 hónap
Képzés díja:
65.000 Ft
Price
Price
Price for 1 minute
Price for 1 minute
Price for 1 minute
Your text
Your text
Képzés díja:
140.000 Ft
Vizsgadíj:
50.000 Ft
Részletfizetés:
A részletfizetés feltételeit az Ön igényeihez igazítjuk, rugalmas megoldásokkal várjuk!
Képzés megkezdésének feltételei:
- Alapfokú iskolai végzettség vagy iskolai előképzettség hiányában
- Szakmai alkalmassági orvosi vélemény
Betölthető munkakör(ök):
- Panzióvezető
- Turistaszálló-vezető
- Vendéglátó egység/szervezet vezetője
- Csárda üzletvezetője
- Étterem üzletvezetője
- Kertvendéglő üzletvezetője
- Vendéglő üzletvezetője
- Borozó üzletvezetője (1-2 személyes)
- Büfé-, bisztróvezető
- Étkezdés
- Kifőzdés
- Kocsmáros
- Söröző üzletvezetője (1-2 személyes)
A munkaterület rövid leírása:
A fogadós legfontosabb feladata, a turizmusban résztvevő hazai- és külföldről érkező vendégek, fogadókban történő szakszerű kiszolgálása, ellátása: a vendéglátóegységhez fűződő szervezési, gazdálkodási, üzletviteli és marketing alapok ellátása, a vendégek fogadása, kiszolgálása, a fogadó konyhájához és étterméhez fűződő alapvető vendéglátóipari tevékenységek-, továbbá a vendégek programjainak szervezéséhez és lebonyolításához fűződő segítő tevékenységek ellátása.
A képzés elvégzésével képes:
- a vendégek fogadására, és az alapvető recepcióhoz fűződő tevékenységek ellátására
- a vendégek szakszerű kiszolgálására az éttermi egységben, illetve a szobákban egyaránt
- egyszerűbb konyhai feladatok, előkészítések, reggelik büfébekészítések szakszerű ellátására
- az élelmiszerbiztonság és a fogyasztóvédelem támasztotta követelmények ellátására
- a vendéglátóegység biztonságos működtetésére
- az üzlet arculatának és működésének megtervezésére
- a gazdaságos működés megtervezésére, és a gazdaságos üzemelés működtetésére
- a vendéglátóüzletekkel szemben támasztott higiéniai követelmények betartására
- a HACCP rendszer működtetésére
- alapvető marketing feladatok ellátására
- az alkalmazottak kiválasztására, és a humánerőforrás gazdaságos felhasználásának megtervezésére
- a hazai legjellemzőbb turisztikai attrakciók bemutatására
- a programok szervezésével és lebonyolításával összefüggő legfontosabb ismeretek felhasználására