1. A honlapon megjelenő adatok és információk kizárólag tájékoztatásul szolgálnak és a honlap tartalma nem minősül közhiteles nyilvántartásnak, közokiratnak, jogi vagy szakmai tanácsadásnak.

2. A LEVRIK Knowledge KFT. nem vállal felelősségét azokért a károkért, amelyek a honlap használatából, ideiglenes nem-használhatóságából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, vonal- vagy rendszerhibából, általa hordozott vírusból, a honlapon lévő információk, adatok helytelen, illetéktelen vagy jogellenes felhasználásából vagy ha az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatása következtében keletkeztek, arra tekintettel, hogy az internet nyílt, biztonságosnak nem tekinthető hálózat.

3. A LEVRIK Knowledge KFT. nem felelős az oldalain elhelyezett linkek útján elérhető más internetes oldalak tartalmáért. Amennyiben azt az arra jogosult kéri, a linket a LEVRIK Knowledge KFT. törli vagy módosítja.

4. A honlap oldalain megjelenő szöveges tartalmak az ezen oldalakon látható formában copyright kizárólagos tulajdonosa a LEVRIK Knowledge KFT.

5. Saját, nem üzleti célú felhasználásra a honlap tartalmát letöltheti, kinyomtathatja, de minden ezen kívüli felhasználás vagy a honlap illetéktelen megváltoztatása vagy erre tett kísérlet a szerzői és személyes jogokat sérti és büntetendő.

6. A honlap teljes oldalaira mutató linket bárki elhelyezhet saját felületén külön hozzájárulásunk nélkül, amennyiben az a honlap céljaival, szolgáltatásaival összhangban áll.