Pedagógiai- és családsegítő munkatárs

VENDÉGLÁTÁS-TURISZTIKA

Kiváló a szervezőkészséged? Vendéglátóipari vállalkozás nyitásán töröd a fejed? Képezd magad és szerezz Vendéglátásszervező vagy Fogadós szakképesítést!

Már a vendéglátásban dolgozol jelenleg is? Vagy nem? De bővítenéd lehetőségeid körét vagy saját vállalkozás indításán gondolkodsz, ne habozz, jelentkezz az OKJ-s VENDÉGLÁTÁSSZERVEZŐ vagy FOGADÓS tanfolyamunkra.

Bizonyítvánnyal a kezedben a Te feladatod lesz, hogy marketing ismereteidet alkalmazva sikerre vidd a RÁD bízott vendéglátóhelyet – vagy éppen a saját kis cégedet – amihez elengedhetetlen, hogy ismerd a vendégkörödet, az Ő igényeik alapján állítsd össze a kínálatot és megteremtsd a megfelelő környezetet számukra.

Fontos figyelned arra is, hogy megőrizd versenypozíciódat! Ezt pedig leginkább a legújabb trendek követésével és jól irányzott promóciókkal, folyamatos internetes megjelenésekkel biztosíthatod. Ne felejtsd el: a minőségi választék és kiszolgálás nagyon fontos!

Legyél Te a főnök!

Az érettségi bizonyítványoddal vagy akár alapfokú iskolai végzettséggel, egészségügyi és pályaalkalmassággal máris megkezdheted az elméleti és gyakorlati tanulmányaidat Nálunk.

Elismert szakmák akár 6 hónap alatt!

A 6 hónapos képzést követő sikeres vizsga letétele után Vendéglátásszervezőként a következő pozíciókat töltheted be:

  • Vendéglátó üzletvezető
  • Vendéglős
  • Pincér
  • Pultos
  • Szakács

és Fogadósként pedig:

  • Szálláshely-szolgáltatási tevékenységet folyatató egység vezetője
  • Vendéglős

Vezetőként önállóan irányítod a beszerzést, a termelést, a raktározást és az értékesítést, gazdálkodsz az anyagi erőforrásokkal és kapcsolatot tartasz a hatóságokkal. A Te felelősségteljes feladatod lesz, hogy kezeld a pénzügyeket és intézd az adózással és könyveléssel kapcsolatos teendőket.

Tanfolyami ajánlatok ITT!

Vendéglátásszervező

Fogadós

Kérdésem van!
Jelentkezem a képzésre!