Munkaterület,munkakör rövid, jellemző leírása
A pincérsegéd a különböző vendéglátóipari tevékenységeket folyató gazdálkodó szervezetek hálózati egységeiben segéd feladatokat lát el. A Pincér–vendégtéri szakember munkáját segíti, előkészítő és befejező műveleteket lát el. Az étterem berendezését, a terítés előkészületi tevékenységeit, a terítést, az ételek-italok felszolgálásához köthető egyéb előkészületeket végez. Rendezvények esetén, a helyszínt berendezi, az eszközöket előkészíti, segédkezik a különböző jellegű rendezvények lebonyolításában. Munkaterülete jellemzően állandó, rendezvények esetén változó területen dolgozik. Alapszinten ismeri a hazai és nemzetközi italkínálatot, részben tisztában van a hazai és
nemzetközi vendéglátóipari trendekkel, és az ételkészítési alaptechnológiákkal. Folyamatosan képzi magát, hogy naprakész ismeretei legyenek a gasztronómia területén.
Oktatási napok:
Képzési helyszínenként eltérő (tantermi képzés)
Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon a részletekről
Jelentkezési határidő:
Jelentkezés folyamatos
Tanfolyam pontos indulásáról ügyfélszolgálatunk felvilágosítást ad
Beiratkozás
folyamatosan ONLINE formában
személyesen ügyfélszolgálatunkon
Képzés időtartama:
6 hónap
Előzetes tudásmérés alapján óralátogatás alól felmentés kérhető.
Képzés díja:
250.000 Ft