Munkaterület,munkakör rövid, jellemző leírása
A pincérsegéd a különböző vendéglátóipari tevékenységeket folyató gazdálkodó szervezetek hálózati egységeiben segéd feladatokat lát el. A Pincér–vendégtéri szakember munkáját segíti, előkészítő és befejező műveleteket lát el. Az étterem berendezését, a terítés előkészületi tevékenységeit, a terítést, az ételek-italok felszolgálásához köthető egyéb előkészületeket végez. Rendezvények esetén, a helyszínt berendezi, az eszközöket előkészíti, segédkezik a különböző jellegű rendezvények lebonyolításában. Munkaterülete jellemzően állandó, rendezvények esetén változó területen dolgozik. Alapszinten ismeri a hazai és nemzetközi italkínálatot, részben tisztában van a hazai és
nemzetközi vendéglátóipari trendekkel, és az ételkészítési alaptechnológiákkal. Folyamatosan képzi magát, hogy naprakész ismeretei legyenek a gasztronómia területén.
Oktatási napok:
Képzési helyszínenként eltérő (tantermi képzés)
Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon a részletekről
Jelentkezési határidő:
Jelentkezés folyamatos
Tanfolyam pontos indulásáról ügyfélszolgálatunk felvilágosítást ad
Beiratkozás
folyamatosan ONLINE formában
személyesen ügyfélszolgálatunkon
Képzés időtartama:
6 hónap
Előzetes tudásmérés alapján óralátogatás alól felmentés kérhető.
Képzés díja:
250.000 Ft
A feltüntetett ár a képzés összes költségét tartalmazza.
Fix havi kamatmentes részletfizetés, rejtett költségek nélkül!
Részszakma megkezdéséhez szükséges bemeneti feltételek:
Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség vagy a Dobbantó program elvégzése
Foglalkozás-egészségügyi alkalmassági vizsgálat: szükséges
Pályaalkalmassági vizsgálat: szükséges
Tanúsítvány
A tananyagegységek elsajátítása után tanfolyamot záró vizsgán mérjük tudásodat. Sikeres teljesítést követően TANÚSÍTVÁNYT adunk ki.
Szakmai vizsga
Az akkreditált vizsgaközpontba tudsz jelentkezni szakmai vizsgára, melyhez az általunk kiadott TANÚSÍTVÁNY szükséges.
Képzés általános adatai
Engedélyszám: E/2020/000278
Részszakma megnevezése: Pincérsegéd
Ágazat megnevezése: Turizmus-vendéglátás
Részszakma megnevezése FEOR-szám FEOR megnevezése:
5133 Pultos
További képzéseink:
