Munkaterület,munkakör rövid, jellemző leírása
A Housekeeping-Stewarding területet vezető személy, a szálláshely motorja. A beosztottak, takarítást végző kollégák munkavégzéséért felelős. A legfontosabb feladata az ellátandó területeken folyó munka megszervezése, és mint egy részleg vezetője, tervezési, irányítói, szervezési és ellenőrzési, értékelési tevékenysége van. Kapcsolatot tart a szálláshely többi részlegének vezetőjével (Front Office, Karbantartás, Szobaszerviz, Étterem, Rendezvény) valamint a beszállítókkal és a szakmai szervezetekkel is.Rendkívül felelősségteljes munkakör. A feladatai közé tartozik többek között a megfelelő színvonal biztosítása a szálláshely teljes területén, a vendégek szállodával szembeni, tisztasággal összefüggő elvárásainak teljesítése, a vendégszobák, vendégterek, raktárak ellenőrzése tisztasági és műszaki szempontból.
Oktatási napok:
Képzési helyszínenként eltérő (tantermi képzés)
Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon a részletekről
Jelentkezési határidő:
Jelentkezés folyamatos
Tanfolyam pontos indulásáról ügyfélszolgálatunk felvilágosítást ad
Beiratkozás
folyamatosan ONLINE formában
személyesen ügyfélszolgálatunkon
Képzés időtartama:
2 hónap
Előzetes tudásmérés alapján óralátogatás alól felmentés kérhető.
Képzés díja:
180.000 Ft
A feltüntetett ár a képzés összes költségét tartalmazza.
Fix havi kamatmentes részletfizetés, rejtett költségek nélkül!
Szakmai képzés megkezdéséhez szükséges bemeneti feltételek:
Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség
Szakmai előképzettség: –
Egészségügyi alkalmassági követelmény: szükséges
Szakmai gyakorlat területe és időtartama: –
Tanúsítvány
A tananyagegységek elsajátítása után tanfolyamot záró vizsgán mérjük tudásodat. Sikeres teljesítést követően TANÚSÍTVÁNYT adunk ki.
Szakmai vizsga
Az akkreditált vizsgaközpontba tudsz jelentkezni szakmai vizsgára, melyhez az általunk kiadott TANÚSÍTVÁNY szükséges.
Képzés általános adatai
Engedélyszám: E/2020/000278
Szakmai képzés száma: 10134004
Megnevezése: Tisztítás-technológiai szolgáltatásvezető – Housekeeping – Stewarding
Ágazat megnevezése: Turizmus-vendéglátás
Besorolása a képzési területek egységes osztályozási rendszere (KEOR) szerinti kód alapján:
1013 Szálláshely-szolgáltatás, étkeztetés, vendéglátás
További képzéseink:
