Munkaterület,munkakör rövid, jellemző leírása
A Housekeeping-Stewarding területet vezető személy, a szálláshely motorja. A beosztottak, takarítást végző kollégák munkavégzéséért felelős. A legfontosabb feladata az ellátandó területeken folyó munka megszervezése, és mint egy részleg vezetője, tervezési, irányítói, szervezési és ellenőrzési, értékelési tevékenysége van. Kapcsolatot tart a szálláshely többi részlegének vezetőjével (Front Office, Karbantartás, Szobaszerviz, Étterem, Rendezvény) valamint a beszállítókkal és a szakmai szervezetekkel is.Rendkívül felelősségteljes munkakör. A feladatai közé tartozik többek között a megfelelő színvonal biztosítása a szálláshely teljes területén, a vendégek szállodával szembeni, tisztasággal összefüggő elvárásainak teljesítése, a vendégszobák, vendégterek, raktárak ellenőrzése tisztasági és műszaki szempontból.
Oktatási napok:
Képzési helyszínenként eltérő (tantermi képzés)
Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon a részletekről
Jelentkezési határidő:
Jelentkezés folyamatos
Tanfolyam pontos indulásáról ügyfélszolgálatunk felvilágosítást ad
Beiratkozás
folyamatosan ONLINE formában
személyesen ügyfélszolgálatunkon
Képzés időtartama:
2 hónap
Előzetes tudásmérés alapján óralátogatás alól felmentés kérhető.
Képzés díja:
180.000 Ft