Képzés OKJ száma:
54-811-01
Képzés nyilvántartásbavételi száma:
E-000931/2014/A023
Tervezett kezdés:
Budapest: Folyamatosan várjuk jelentkezését!
Kecskemét: Folyamatosan várjuk jelentkezését!
Nagykáta: Folyamatosan várjuk jelentkezését!
Időtartam:
5 hónap
Képzés díja:
65.000 Ft
Price
Price
Price for 1 minute
Price for 1 minute
Price for 1 minute
Your text
Your text
Képzés díja:
190.000 Ft
Vizsgadíj:
60.000 Ft
Részletfizetés:
A részletfizetés feltételeit az Ön igényeihez igazítjuk, rugalmas megoldásokkal várjuk!
Képzés megkezdésének feltételei:
- Érettségi végzettség
- Szakmai alkalmassági orvosi vélemény
- Pályaalkalmassági
Betölthető munkakör(ök):
- Bárvezető
- Cukrászdavezető
- Csárda üzletvezetője
- Étterem üzletvezetője
- Éttermi és rendezvényigazgató
- Éttermi igazgató
- Éttermi üzletvezető
- Hidegkonyha-vezető
- Kertvendéglő üzletvezetője
- Munkahelyi étkezde, étterem vezetője
- Népkonyha vezetője
- Szállodai cukrászda üzletvezetője
- Szállodai salátabár üzletvezetője
- Vendéglő üzletvezetője
- Borozó üzletvezetője (1-2 személyes)
- Büfé-, bisztróvezető
- Cukrászda-, fagylaltozó vezető (1-2 személyes)
- Eszpresszó-, kávézóvezető
- Étkezdés
- Italboltvezető (1-2 személyes)
- Kávéház üzletvezetője (1-2 személyes)
- Kifőzdés
- Kocsmáros
- Söntés-, italboltvezető (1-2 személyes)
- Söröző üzletvezetője (1-2 személyes)
- Teázó üzletvezetője (1-2 személyes)
- Étkezőkocsi felszolgáló
- Éttermi felszolgáló
- Főpincér
- Hajópincér
- Italpincér
- Csapos
- Italmérő
- Mixer
- Étkezdei szakács
- Grill szakács
- Hajószakács
- Közétkeztetési szakács
- Melegkonyhai szakács
- Pizzakészítő szakács
- Segédszakács
A munkaterület rövid leírása:
A Vendéglátásszervező a vendéglátásban vezetői, szervezői, gazdálkodási feladatokat ellátó szakember, aki magas szintű, korszerű szakmai és gazdálkodási ismeretekkel és továbbfejleszthető tudással rendelkezik. A vendéglátó vállalkozások és az étkeztetési, vendéglátóipari szolgáltatásokat nyújtó egységek üzemeltetéséhez szükséges tervezői, vezetői, szervezői, gazdálkodási feladatokat lát el. A vendéglátó egységekben végzi, irányítja, szervezi, ellenőrzi az árubeszerzést, a raktározást, a termelési, az értékesítési és szolgáltatási tevékenységeket. Összeállítja a vendéglátó egység kínálatát, bemutatja, reklámozza az egység szolgáltatásait, kialakítja az üzletpolitikát, a marketingstratégiát, a cégarculatot. Kapcsolatot tart, kommunikál magyar és idegen nyelven a vendégekkel, az egység üzletfeleivel és a hatóságokkal. Gondoskodik a vendéglátó egységekben a biztonsági-, munka- és tűzvédelmi, környezetvédelmi, higiénia, élelmiszerbiztonsági előírások betartásáról.
A képzés elvégzésével képes:
- vállalkozást működtetni
- anyagi felelősséggel gazdálkodni
- megszervezni, és irányítani a vendéglátó üzlet napi munkáját
- piackutatást végezni, felmérni a vendégek igényeit, meghatározni az üzlet választékát
- reklámozni a vendéglátó üzletet és szolgáltatásait
- vendégpanaszokat kezelni
- biztosítani a vállalkozás internetes jelenlétét
- szóbeli kommunikációt végezni magyar és idegen nyelven
- írásbeli kommunikációt végezni magyar és idegen nyelven
- termelő tevékenységet végezni
- értékesítő tevékenységet végezni
- vendéglátó eladói tevékenységet végezni