Képzés OKJ száma:
35-811-02
Képzés nyilvántartásbavételi száma:
E-000931/2014/A007
Tervezett kezdés:
Budapest: Folyamatosan várjuk jelentkezését!
Kecskemét: Folyamatosan várjuk jelentkezését!
Nagykáta: Folyamatosan várjuk jelentkezését!
Időtartam:
3 hónap
Képzés díja:
65.000 Ft
Price
Price
Price for 1 minute
Price for 1 minute
Price for 1 minute
Your text
Your text
Képzés díja:
85.000 Ft
Vizsgadíj:
65.000 Ft
Részletfizetés:
A részletfizetés feltételeit az Ön igényeihez igazítjuk, rugalmas megoldásokkal várjuk!
Képzés megkezdésének feltételei:
- Alapfokú iskolai végzettség
- Szakmai alkalmassági orvosi vélemény
- Pályaalkalmassági
- Szakmai előképzettség: 34 811 01 Cukrász, 34 811 04 Szakács, 34 811 03 Pincér, 34 811 06 Fogadós
- Előírt gyakorlat: szakmai előképzettségben szerzett szakképesítéssel betölthető munkakörben szerzett legalább két éves gyakorlat
HA NEM RENDELKEZIK A SZÜKSÉGES SZAKMAI VÉGZETTSÉGEL:
Betölthető munkakör(ök):
- Bárvezető
- Cukrászdavezető
- Cukrászüzem vezető
- Csárda üzletvezetője
- Étterem üzletvezetője
- Konyha-vezető (Séf)
- Munkahelyi étkezde, étterem vezetője
- Népkonyha vezetője
- Vendéglő üzletvezetője
- Büfé-, bisztróvezető
- Cukrászda-, fagylaltozó vezető
- Eszpresszó-, kávézóvezető
- Italboltvezető
- Kávéház üzletvezetője
- Söröző üzletvezetője
- Teázó üzletvezetője
A munkaterület rövid leírása:
A vendéglátó üzletvezető önállóan működteti, szervezi a vendéglátó üzlet működési folyamatait. Ellenőrzi és irányítja a beszerzést, termelést, értékesítést és a raktározást. A vendéglátó üzletvezető gondoskodik a belső- és külső kapcsolatokról, biztosítja a gazdasági és dokumentációs szabályokat, kezeli a marketinget. Az üzletvezető feladata az érvényben lévő jogszabályok és előírások betartása, betartatása. Az üzletvezető tárgyi- és humánerőforrás-gazdálkodást folytat, felelősséggel tartozik a rá bízott eszközökért.
A képzés elvégzésével képes:
- létrehozni és működtetni a vendéglátó vállalkozást
- humánerőforrás-gazdálkodást folytatni
- költség-haszon elemzést végezni
- elemezni és optimalizálni a költséget és eredményt, az eredmény felhasználására javaslatot tenni
- gazdálkodni az anyagi erőforrásokkal
- gazdasági elemzéseket végezni és döntéseket hozni
- működtetni a vendéglátó egység marketing tevékenységét
- külső-belső kommunikációt folytatni és menedzselni
- meghatározni a vendéglátó üzlet áru- és szolgáltatásválasztékát
- kapcsolatot tartani a hatóságokkal
- irányítani a vendéglátó üzlet működését
- irányítani a beszerzési, raktározási, termelési és értékesítési folyamatokat
- kezelni a reklamációt
- megszervezni és irányítani a pénzügyi, adózási és számviteli folyamatokat
- megtartatni az érvényben lévő előírásokat, szabályokat
- követni a szakmai trendek változásait
- biztosítani a vállalkozás internetes jelenlétét