Munkaterület,munkakör rövid, jellemző leírása
A szakácssegéd a meleg és hidegkonyhai munka során kiegészítő és segítő munkát végez. Feladata a szakácsok munkájának segítése. Napi munkatevékenységét felettesei utasítása alapján végzi. Konkrét feladatai közé tartozik a vendéglátó termelés során használt alapanyagok és nyersanyagok tisztítása és előkészítése. Zöldségeket, gyümölcsöket tisztít, pucol, darabol, szeletel és előkészíti azokat a főzéshez, sütéshez. Felelőssége a konyha tisztántartása, higiénia előírások betartása. Munkáját és feladatait minden esetben nagy odafigyeléssel és pontossággal végzi.
Oktatási napok:
Képzési helyszínenként eltérő (tantermi képzés)
Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon a részletekről
Jelentkezési határidő:
Jelentkezés folyamatos
Tanfolyam pontos indulásáról ügyfélszolgálatunk felvilágosítást ad
Beiratkozás
folyamatosan ONLINE formában
személyesen ügyfélszolgálatunkon
Képzés időtartama:
5 hónap
Előzetes tudásmérés alapján óralátogatás alól felmentés kérhető.
Képzés díja:
250.000 Ft
A feltüntetett ár a képzés összes költségét tartalmazza.
Fix havi kamatmentes részletfizetés, rejtett költségek nélkül!
Részszakma megkezdéséhez szükséges bemeneti feltételek:
Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség vagy a Dobbantó program elvégzése
Foglalkozás-egészségügyi alkalmassági vizsgálat: szükséges
Pályaalkalmassági vizsgálat: szükséges
Tanúsítvány
A tananyagegységek elsajátítása után tanfolyamot záró vizsgán mérjük tudásodat. Sikeres teljesítést követően TANÚSÍTVÁNYT adunk ki.
Szakmai vizsga
Az akkreditált vizsgaközpontba tudsz jelentkezni szakmai vizsgára, melyhez az általunk kiadott TANÚSÍTVÁNY szükséges.
Képzés általános adatai
Engedélyszám: E/2020/000278
Részszakma megnevezése: Szakácssegéd
Ágazat megnevezése: Turizmus-vendéglátás
Részszakma megnevezése FEOR-szám FEOR megnevezése:
9236 Konyhai kisegítő
További képzéseink:
